PERSONALITZACIÓ

El disseny i la personalització d'un regal marquen la diferència

Dissenys únics

A l'hora de plantejar un detall amb els nostres clients, som molts els que voldríem no haver de recòrrer als típics articles de producció massiva preparats per a l'ocasió. Tenir l'opció de poder oferir un regal exclusiu, de qualitat, i que reflecteix la nostra marca, donarà un valor afegit al nostre treball i negoci.

Qualitat

La nostra filosofia de treball es basa en una elaboració meticulosa i acurada. Molts dels nostres productes es creen de manera artesanal, podent estampar durant el procés de creació una marca personal a cadascun d'ells, convertint-los així en peces úniques. Per altra banda, en aquells articles produïts en sèrie, se’ls pot donar un acabat final individualitzat que permet crear diferències entre ells, si així es desitja.

A mida

Aquest gest no ha de suposar un sobrecost per a l'empresa. No ha de ser un element sofisticat amb una elaboració costosa. Es tracta simplement d'aconseguir un detall senzill, un producte que identifiqui la imatge de marca amb l'ajuda d'un disseny i d’una presentació atractius.

Maldestre personalització d'Imans regal Barcelona Sagrada família
Tenim dues opcions:

La primera, més ràpida i econòmica, que consisteix en modificar qualsevol disseny del nostre catàleg adaptant-lo a les necessitats i requeriments del client.

La segona, amb un cost lleugerament superior, en que es crea un element totalment nou, i on el client participa en tot el procés de creació aportant les seves idees i preferències.

Persianes decoratives a mida

Peces fetes amb persianes tipus alacantina. Camins de taula, salvamantells o simplement estoretes decoratives. Utilitzem tant persianes noves com reciclades, on accentuem l’aspecte de la fusta vella. Les preparem mantenint el color de la fusta natural, o les podem pintar i crear textures.

Fetes al teu gust. Digues-nos en quines mesures la vols (llarg x ample), o fins i tot si la prefereixes amb alguna forma especial. També l’acabat que t’agradaria donar-li.

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.

Altres regals d'empresa més especials

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.